Den ultimata platsen för utbildning av yrkesverksamma som arbetar på salong
Den ultimata platsen för utbildning av yrkesverksamma som arbetar på salong
Skapa ett L'Oréal ACCESS-konto idag och håll dig uppdaterad om det senaste inom trender, tekniker, varumärkesnyheter och insikter från experter i hela världen och boka en kurs hos ledarna inom branschen.
Email icon

Bli Medlem

Använd inga specialtecken i förnamnet
Ange ditt förnamn
Använd inga specialtecken i efternamnet
Ange ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Ange ett giltigt lösenord
Klicka för att ange din förmånskod

Förmånskoder tillhandahålls direkt från särskilda varumärken för att visa exklusivt innehåll.


Fält markerade med symbolen * är obligatoriska

Meddelanden innehåller nyheter, erbjudanden om kurser och e-learning från ACCESS, personliga nyhetsbrev, marknadsföring och inbjudningar till evenemang som är riktade till dig. L'Oréal samlar in och delar dina interaktioner när du använder L'Oréals webbtjänster (t.ex. uppgifter om visade/köpta produkter, produkter i varukorgen, inlösta kuponger) och lagrar och använder ovanstående uppgifter i en intresseprofil och för analys.

Du skal være fyldt 16 år for at samtykke til at modtage markedsføring.

Vi använder dina personuppgifter (Namn, e-postadress och telefonnummer) för att skicka dig personliga nyhetsbrev, marknadsföring och inbjudningar till evenemang riktade till dig via via de kommunikationskanaler som du har valt ovan. L'Oréal samlar in och delar dina interaktioner när du använder L'Oréals webbtjänster (t.ex. data om sedda/köpta produkter, produkter i kundvagnen, inlösta kuponger) och lagrar och använder ovanstående data i en intresseprofil samt för analys.

Behandlingen av dina personuppgifter baseras på ditt samtycke till att ta emot direktmarknadsföring. Du har rätt att när som helst välja bort direktmarknadsföring genom att antingen följa instruktionerna i varje marknadsföringsmeddelande eller genom att skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. ​

Om du har några frågor eller kommentarer om vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på [email protected] eller [email protected].

Se vårt integritetsmeddelande för mer information.


Du måste acceptera villkoren i användarvillkoren för att fortsätta.
Denna e-postadress används redan för en användare som inväntar godkännande, välj en annan.

Kontrollera alla fält innan du fortsätter

See L’Oréal Access in …